ТИН ВОЛЕЈ

Пријава

Тренерски камп

Тренери

Новости

О нама

Галерија

Контакт

flag

Пријава за камп

Пријаве су у току.

Драги кампери, поштовани родитељи/старатељи, летњи Камп се ове године одржава на Златибору у две смене. Укупно трајање кампа за обе смене: 30.06 - 14.07.2024.

Прва смена: 30.06. - 07.07.2024.

максимално 50 кампера

Друга смена: 07.07 - 14.07.2024.

максимално 50 кампера

Камп пружа јединствено искуство у учењу и унапређењу. Специфично осмишљени програми су са намером да свако дете након завршетка кампа буде на вишем нивоу одбојкашке игре. У току самог кампа деци је омогућен уско специфични програм за сваку позицију, на дневној бази, са постепеним преласком на тимску игру, како би се омогућио најбољи могући трансфер стечених знања и вештина. Остали елементи тренажног процеса као што су кондициона припрема, психичка припрема и правилна исхрана су представљени деци и укључени у програм тренинга. Искуство наших тренера и одлични услови за рад пружају најбољу могућу комбинацију која води до успеха. Одбројавање је почело и једва чекамо да вас видимо!

Ценовник

ПОЈЕДИНАЧНИ ПАКЕТ: Цена за једну смену са смештајем износи €600 у динарској противвредности.

ПОСЕБНА ПОНУДА ПОЈЕДИНАЧНОГ ПАКЕТА: Уколико кампер остаје више од једне смене, наредна смена износи €550 у динарској противвредности.

ПОРОДИЧНИ ПАКЕТ: Други члан породице, полазник кампа, остварује попуст на цену једне смене. Цена породичног пакета једне смене са смештајем за два члана породице износи €1100 у динарској противвредности. Цена кампа породичног пакета за 2 смене је €2200.

ОСНОВНИ ПАКЕТ: Цена за једну смену без смештаја износи €300 у динарској противвредности.

ЦЕНА ЗА ИНДИВИДУАЛНЕ ТРЕНИНГЕ: за 3 тренинга €80, а за 6 тренинга €120.

СУПЕР ИНДИВИДУАЛНИ КАМП: Цена супер индивидуалног кампа је €1200. Супериндивидуални камп је намењен за девојчице и дечаке узраста 15 година и старије. Рад са тренером је ускоспецифично прилагођен камперу који се определи за супериндивидуални камп. Предност овог кампа јесте рад један на један са тренером и вежбе су намење и прилагођене позицији коју играју у тиму. Интензиван рад два пута дневно са тренером ће утицати на боље разумевање одбојкашких елемената који су потребни камперу за напредак. Континуитет, упорност, савети од нашег стручног тима које ћете понети са кампа ће вам помоћи да кроз наредне месеце у свом клубу остварите велики напредак.

Изабери смену

*можете комбиновати више смена

Изабери пакет

Имате питања?

Контактирајте нас!

+381 64 144 84 86,
+ 381 64 28 33 555

tinkampzlatibor@gmail.com