ТИН ВОЛЕЈ

ПРИЈАВА

ТРЕНЕРИ

НОВОСТИ

О НАМА

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ

flag

Упознајте наш тим

Наши тренери су ту да вас воде својим искуством и знањем.

ДАРКО ЗАКОЧ

Дарко Закоч је прослављени српски одбојкашки тренер. Дугогодишњи први тренер одбојкашког клуба Јединство из Ужица са којим је освојио седам титула првака државе, седам купова и друго место у Цев купу. Водио је кадетску, јуниорску и сениорску селекцију Србије, сениорски тим Србије од 1996. до 2001. године и сениорски тим Румуније од 2010. до 2012. године. Тренутно води екипу „Алба Блаж“ из Румуније, са којом је 2018. године освојио друго место у Лиги шампиона. У богатој клубској каријери водио је тимове из Италије, Румуније, Србије.

СТЕВАН ЉУБИЧИЋ

Стеван Љубичић је српски одбојкашки тренер из Косјерића. Своју тренерску каријеру почео је ОК Црнокоса из Косјерића. Интернационални тренер мушких и женских селекција. Поседује дугогодишње искуство рада на одбојкашким камповима. Тренутно води мушку екипу CS Dinamo Bucharest из Румуније у тренер је женског националног тима федерације БИХ.

ЈОВО ЦАКОВИЋ

Велика нам је част да вас упознамо са још једним чланом тима ТИН ВОЛЕЈ. Јово је тренер кадетске репрезентације Србије и био помоћни тренер сениорске репрезентације Србије. Већ дуго година је на челу прволигашке екипе Стара Пазова са којом прави невероватне резултате. У свету одбојке је познат по великим успесима у раду са млађим категоријама и искусни камперски тренер.

МИРОСЛАВ СРЕДИЋ

Мирослав Средић је дипломирани професор физичког васпитања. Каријеру кондиционог тренера почео је у КК Слобода из Ужица. Радио је у свим млађим кошаркашким националним селекцијама, као и у Универзитетској селекцији Србије. Радио је у обојкашком клубу Алба Блаж из Румуније, кошаркашком клубу Локомотива Кубањ из Русије и фудбалском клубу Краснодар из Русије.

АЛЕКСАНДРА АВРАМОВИЋ

Мирослав Средић је дипломирани професор физичког васпитања. Каријеру кондиционог тренера почео је у КК Слобода из Ужица. Радио је у свим млађим кошаркашким националним селекцијама, као и у Универзитетској селекцији Србије. Радио је у обојкашком клубу Алба Блаж из Румуније, кошаркашком клубу Локомотива Кубањ из Русије и фудбалском клубу Краснодар из Русије.

ДАЛИБОР ЉУБОЈЕВИЋ

Далибор Љубојевић je мастер професор физичког васпитања и спорта. Тренер млађих категорија у одбојкашим клубовима: Ужице, Стерија, Београд, Златибор.

ТИЈАНА МАЛЕШЕВИЋ

Тијана Малешевић рођена је 1991. у Ужицу. Своју одбојкашку каријеру почела је у ужичком клубу Јединство. Играла је на позицији примача сервиса. Са својим матичним клубом прошла је све селекције. За сениорску репрезентацију дебитовала је 2011. године када је репрезентација Србије освојила златну медаљу на Европском првенству у Београду. Са сениорском репрезентацијом освојила је сребрну медаљу на Олимпијским играма, златну медаљу на Светском првенству, 2 златне медаље и бронзану на Европским првенствима. Клупску каријеру је почела у Швајцарској, у Волеру из Цириха. Након тога су уследили клубови из Пољске, Чешке, Турске, Италије, Бразила, Румуније, а своју каријеру је завршила у Индонезији, 2020. године.

НАТАША НЕШЕВИЋ (КРСМАНОВИЋ)

Наташа Крсмановић рођена је 1985. године у Ужицу. Своју одбојкашку каријеру почела је у ужичком клубу Јединство. Играла је на позицији средњег блокера. Са Јединством је освојила бројна првенства у свим категоријама. Своју репрезентативну каријеру почела је 2004. године, и у националном дресу прошла је кроз све категорије. Са репрезентацијом Србије освојила је прву медаљу у историји за српску одбојку. Освојила је златну и бронзану медаљу на Европским првенствима, као и бронзану медаљу на Светском првенству. У Гран При-ју је освојила 2 бронзане медаље. Своју инострану каријеру почела је у Швајцарском Волеру. Након тога је играла у Галатасарају (Турској) , затим у Рабити (Баку), једну сезону у Кини, након чега се вратила у Турску, где је и завршила своју каријеру у Езачибашију (Турска).

Имате питања?

Контактирајте нас!

+381 64 144 84 86, + 381 64 28 33 555

tinkampzlatibor@gmail.com